20 Mart 2016 Pazar

TABLODA.COM KANVAS VE KABARTMALI TABLO




Merhabalar arkadaşlar. Sizlere bu akşam evlerinizi ve iş yerlerinizi güzelleştirecek , kişiselleştirecek en güzel obje olan  kanvas tablo lardan bahsetmek istiyorum.Birbirinden şık ,dekoratif  ve kaliteli tabloları bulacağınız bir siteden bahsedeceğim.


Tabloda.com  başta kanvas tablo olmak üzere, çerçeveli tablolar, kabartmalı kanvas tablo , el yapımı kabartmalı kanvas tablolar , ışıltılı tablolar, parçalı tablolar, kanvas aynalar, kabartmalı tablolar,  tuvale ve fotoğraf kağıdına dijital baskı resimler, poster baskı ve kişi ve kurumlara özel tasarımlar ve toptan kanvas tablolar üretmektedir.



Dekorasyonda  tamamlayıcı olan kanvas tablo modellerini ve farklı fiyat seçeneklerini burada bulabilirsiniz. Birinci kalite kanvas kumaş üzerine işlenmiş, yüksek kaliteli dijital baskı ile hazırlanmış kanvas tablolarına, bütçenize uygun fiyat ve evlerinize uygun model ve renkler eşliğinde göz atabilirsiniz. 


Evinizde ya da iş yerinizde kullanabileceğiniz tablolar ile şık bir hava yaratabilir ya da özel bir günde değerli bir hediye olarak verebilirsiniz. Çeşitli manzaralardan ünlü tablolara kadar birçok farklı kategoriden kanvas tablo galerisinden seçip çerçeveli ya da çerçevesiz olarak yaptırabilirsiniz. 



Tablonu sen tasarla bölümünden, kişiye özel tablolarınızı kendiniz oluşturabilir, dilediğiniz fotoğrafı kendiniz yükleyerek, istediğiniz eserlerin ya da  sevdiklerinizin resimlerini unutulmaz birer kanvas tablo haline getirebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder