8 Mart 2016 Salı

LOREAL FALSE LASH SUPERSTAR MASCARA (RED CARPET BLACK)


Geçen haftaki Gratis alışverişinden en çok memnun kaldığım ürünü size tanıtmak istiyorum. Loreal false lash superstar mascara kısa olan kirpiklerimi bir anda uzatan ve dolgunlaştıran mucizevi bir rimel.

Çift taraflı olan bu rimel birinci kısmında beyaz bir baz var. Beyaz baz olan kısım kısacık kirpiklerimi bile görünür kıldı.




Beyaz kısmı sürdükten sonra fazla kurumasını beklemeden ikinci kısım olan siyahı sürmek gerekiyor. Siyah olan kısım ne çok ıslak ne de kuru.Yani kolayca sürülüyor ama göz kapaklarıma bulaşmıyor. Fırçası biraz kıvrık ve bu kıvrım kullanımını kolaylaştırıyor.

İki kat sürdüğümde bile topaklanma yapmadan kirpiklerimi kıvırdığı için bu kavisli fırçayı çok beğendim. Ben genelde iki ayrı rimeli üst üste uyguluyorum çünkü kirpiklerim kısa olduğu için hem uzatan hemde dolgun gösteren iki mascarayı aynı üründe bulamamıştım.







Loreal false lash superstar ise bu iki etkiyi de gösterdiği için çok memnun kaldığım bir ürün. Aynı zamanda kirpiklerimi kıvırma görevini de yaptığı için herkese tavsiye ediyorum..



9 yorum:

  1. Merhaba tatlım bu maskarayı ne kadar merak ediyorum ya yazın çok iyi oldu deneyeceğim :) bu arada bloğun hayırlı olsun 27. takipçinim :) bende seni bakım ve makyaj bloğuma beklerim sevgilerle:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler takipcim olduğun için , hoşgeldin bloguma. Ben de sizi takibe aldım.

      Sil
  2. Loreal iyi bir marka baska markada kzllanip memnun kalmamistim. Sevgiler. Deryaninsporgunlugu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım bu maskaradan memnun kalırsınız Derya Hanım, blogunuzu takipteyim :)

      Sil
  3. bende merak ettim şimdi :)

    YanıtlaSil
  4. Gri olanla siyaj olanın arasındaki fark nedir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gri olan superstar maskara olarak geçmekte ve rengi normal bir maskara renginde, siyah olan superstar red olarak geçmekte ve cok cok daha siyah bir maskara

      Sil
  5. Gri olanla siyaj olanın arasındaki fark nedir?

    YanıtlaSil