1 Mart 2016 Salı

DIRTY WORKS BYE BYE DARK CIRCLES

Gratislerde satılan DIRTY WORKS marka bye bye dark circles koyu halka kapatıcı çok merak ettiğim bir üründü.

Ocak ayında alıp denediğim bu ürün gerçekten koyu göz altlarıma iyi geldi.Ürünün içinde aloe vera ve E vitamini özü var.Hayvanlar üzerinde test yapılmamış olması da ayrıca mutlu etti beni :)

Ürün ortadan ikiye ayrılarak açılıyor. Kıvamı akışkan olmadığı için çantanıza atıp kolayca taşıyabileceğiniz bir ürün. Kutusu cama benzeyen sert bir plastik olduğu için kırılmadan gönül rahatlığıyla çantanıza atıp çıkın :)






Ürün iki renk kapatıcıdan oluşuyor. Minicik bir kare kutunun bir tarafında pembe diğer tarafında biraz koyu sarı bir kapatıcı var. Bu kapatıcılar krem kıvamında olduğu için ben fırça yerine parmaklarımla sürdüm.

Göz altlarını kapatıcılığı iyi olmasına rağmen yağlı yapısıyla gün içerisinde benim cildimde hafif dağılma oldu.

Renkleri ayrı ayrı denedim ama pembe çok pembe kaldı, sarı ise biraz koyu kaldı. Bu yüzden ikisini karıştırarak kullandım :)


Resim yazısı ekle

2 yorum:

  1. Sanırım önce pembe üstüne sarı tonluyu kullanırsan kapatıcılığı için daha iyi bir sonuc elde edersin. Genelde göz altlarında koyuluklar, morluklar için turuncu- pembe alt tonlu ürün üstüne sarı tonlu bir corrector geçiliyor. Bende kapatıcı arayışlarındayım bir göz atayım =)

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkürler İlke'cim , tavsiyeni dikkate alacağım..

    YanıtlaSil