8 Mart 2016 Salı

NIVEA YATIŞTIRICI YÜZ TEMİZLEME KÖPÜĞÜ KURU/HASSAS CİLTLER İÇİN



Hasssas cilde sahip olanlar bilir hassas cilt çok zordur.Kullandığımız kremlere, yüz temizleme ürünlerine ve diğer makyaj ürünlerine sürekli dikkat etmemiz gerekiyor. En ufak bir sorunda hemen yüzümüzde sivilceler beliriyor.
Sürekli fondöten ve pudra kullanımı sonucunda cildimizi çok güzel temizlememiz gerekiyor. Bu yüzden cildimize özenle yaklaşacak , hem derinlemesine temizleyecek hem de  zarar vermeyecek ürün bulmak kaçınılmaz oluyor.



Ben yüzümü Nivea yatıştırıcı yüz temizleme köpüğü kullanıyorum.Bu köpük kuru ve hassas ciltler için üretilmiş. İçeriği doğal badem yağı ve hydra iq ile zenginleştirilmiş olduğu için cildimi nazikçe temizliyor , yatıştırıyor . Güzel ve sağlıklı bir görünüm kazandırıyor. 




Bu sıvı tonik görünümlü ürün kullanımı sırasında özel başlık sayesinde köpüğe dönüşüyor. Köpüğü nazikçe masaj yaparak yüz, boyun ve dekolte bölgeme uygulayıp suyla duruluyorum. 



Cildime çok hoş bir koku verirken , nem dengesini de koruyor.Mükemmel bir yüz temizleme deneyimi yaşamak isteyen herkese tavsiye ederim. 

4 yorum:

  1. İyi günlerde kullanın bende deniycem mutlaka:)

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkürler , umarım memnun kalırsınız süslü püslü :)

    YanıtlaSil
  3. Nivea ürünlerinden bu zamana kadar pek memnun kalmadım ama bu ürünü denemedim henüz :(

    YanıtlaSil
  4. Yüzdeki makyajida temizliyor mu

    YanıtlaSil