23 Mayıs 2019 Perşembe

Lerzankaradanli23nisan5yaşında Etkinliği Sponsorları




LerzanKaradanli23Nisan5Yasinda Etkinlik Sponsorları 



Merhabalar arkadaşlar.. Biliyorsunuz 20 Nisan 2019 da Niğde'de çok güzel bir etkinliğe katıldık. Birçok blogger arkadaşım ile farklı şehirlerden gelip Niğde'de buluştuk. 


Etkinlik mekanımız Niğde'nin en sevilen  kafelerinden birisi olan HenryJonesCoffee idi.  Gerek güler yüzlü personeli, gerekse yiyecekler çok güzeldi. 







Gabrini güzel makyaj ürünleri ile bizimleydi. Bu markanın özellikle fondötenini çok severek kullanıyorum.


Rocs beyazlatma etkili diş macunu ve diş fırçası gerçekten çok etkili.


Ashley Joy aloe vera ve keratin içeren saç köpüğü ile bizimleydi. Ben kokusuna bayıldım.




Sobraz Elidor şampuan yenilenen formülü ile bizimleydi.


Model kadın kooperatifi bizlere bu güzel bitki çaylarını gönderdiler. İçimi çok güzel ve faydalı.


Catalyn heatlotion acı biber özü , mentol, aynı sefa özü içeren sıcak etkili rahatlatıcı bir losyon. Vücuda masaj yaparak uyguladığımızda ağrıları hafifletiyor .



Honeystixturkiye tarafından  bizlere hediye edilen ballı ve çikolatalı çubuklar çok lezzetli. Çocuklar tatlarına bayılıyor.


Revox  biotin collagen ve E vitaminli at kuyruğu bitki özlü özel seri şampuanı tüm saç tipleri için kullanılıyor. Bu şampuan besleyici , onarıcı ve dolgunlaştırıcı . 




Hataystore 'un lezzetli mi lezzetli bu cipslerine çocuklar kadar biz de bayıldık. Şekilleri de çok tatlı rengarenk. 


En sevdiğim saç rengi kızıl. Kullanımı biraz özen istese de bence değer . Nevacolor  5.66  şarap kızılı rengi oldukça çekici bir renk. Yoğun yağ bakımı olan bir saç boyası.


Hccare leke karşıtı cilt aydınlatma kremi ve kırışıklık karşıtı günlük serum gerçekten çok güzel.



Bulgur bisküvi adıyla bizlere hediye edilen bu krakerler katkı maddesi içermeyen, trans yağ olmayan, %100 bulgur içeren , protein ve lif kaynağı olan harika bir yiyecek. Tadı da çok güzel.


Bebak'ın sunduğu bu güneş kremi yağ içermeyen suya dayanıklı formülü ile çok yüksek koruma ile sağlıklı bir bronzlaşma sağlıyor. 


Dianamonroe makyaj ürünlerinin  ambalajları bile çok çekici . Fondöteni E ve C vitamini içeriyor, üstelik paraben içermiyor. Far paletinde birbirinden güzel renkler var. Silikon fırçalı rimel ise en çok beğendiğim fırça tipi. Ben hepsini gerçekten çok beğendim . 




Kahvaltılarımıza büyük lezzet katan cevizlibahar . 





          1453 Osmanlı 'nın mis kokulu kahvesi ve lezzetli çıtır fincanı çok güzeldi.


Balsarwax organik pamuklu kumaşa balmumu , doğal ağaç reçinesi ve Hindistan cevizi yağı emdirilmesiyle yapılan streç film ve buzdolabı poşetine alternatif tekrar kullanılabilir doğal yiyecek saklama kumaşıdır.


Kertil Çam altın damlacıklar lüks serisi Yasemin kolonyasının kokusuna bayıldım.  Akdeniz tatil  kokusu gibi hissediyorum bu kolonyayı kullandığımda ..


 HighGenic  leke çıkarma mendillerini zaten kullanıyordum. Şimdi ütüleme sihirbazını da kullanmaya başlayacağım. Bu ürünü kullanan arkadaşlarımdan çok memnun olduklarını duymuştum. Ütü sevmeyen bir kişi olarak eminim ben de memnun olacağım .


Markazen saç bakım yağı , zengin içeriği ile saçları besliyor. İçerisinde 16 çeşit yağ bulunan bu ürün dermatolojik olarak test edilmiş. Benim için en güzel yanı da crueltyfree ve vegan etiketli yani hayvanlar üzerinde test yapılmayan ürün olması.




                        Bileşim kimya tarafından hediye edilen vione köpüğü daha önce de kullanıyordum. Biotol yağ sökücü ile etkinlikte tanıştım ve kullandım ; çok etkili bir yağ sökücü olduğunu söyleyebilirim  .




                  Peloid pelomin cilt maskesi zengin mineralli doğal su içeriyor. Cilt bakımı konusunda kil ve mineral su  içeren bu maske bazı rahatsızlıkların tedavisinde de kullanılabilen nitelikte bir ürün. 



              Dermokil maskelerini zaten  kullanıyordum.Şimdi DK diş macunu ile tanıştım. Bu diş macunu 7 doğal bitki özü içeriyor. Yapay tatlandırıcı içermiyor, tadını doğal stevia bitkisinden        alıyor. En önemlisi de SLS, paraben ve boya içermiyor. Doğal kil ve kalsiyum içeriği ile yüksek mineral desteği sağlar. 





Medikoz  ürünü olan arındırıcı ve aydınlatıcı scrubber cilt üzerindeki ölü hücre tabakalarının atımı ile birlikte derinlemesine temizlik sağlıyor. Cilt tonumuzun eşit olması ve pürüzlerin giderilmesine yardımcı oluyor, cildimiz daha aydınlık görünüyor.





Nays Collection oje mendilleri gerçekten çok güzel çıkartıyor ojeleri. Parfümleri de çok güzel kokuyor. Tam da çantaya atmalık. 

Etkinlikte bizlere hediye edilen kucukmucizedukkanı   tarafından yapılmış ismimiz yazılı kolyeler ve golonya markasının  hoş kokulu kolonyasını çok beğendim. 

    Duşsil duşakabin temizleyici kireç lekesi ve sabun artıklarını tek başına temizliyor. Damlaları uzaklaştırıp fayans, karo, derz ve cam bölmeleri korur. Düzenli kullanıldığında kireç lekesi oluşumunu engeller .


Naturmax omegamax  kapsüllerinin  her biri 969 mg balık  yağı içeriyor. Balık yağı kalp ve damar sağlığının korunmasında yardımcıdır. Aynı zamanda normal beyin gelişimi, göz ve sinir sisteminin gelişiminde de yardımcıdır. 


               En sevdiğim kokular yasemin ve vanilya olanlardır .  Edataşpınar    body mistin büyüleyici   parfümü   kırmızı ahududu meyveleri ile yasemin ve kremsi vanilyanın harmonik  birlikteliğini vurguluyor.

   



Chocopie 'ın  lezzetli atıştırmalıklarını hem çocuklar hem de biz çok seviyoruz. 


Fiolas chill out oda parfümü  vanilya ve sandal ağacı kokusu içeriyor. Benim için oda parfümünün ötesinde çünkü adeta etkileyici uniseks bir parfüm kokusu . 


Cildimde oluşan sivilceler ve cilt temizliği için yıllardır kullandığım gül suyunun yanına şimdi bir de %100 gül suyundan oluşan otacı gül kürü  ürünleri olan tonik ve yüz spreyini ekledim. Canlandırıcı ve sıkılaştırıcı özelliği olan ve tonik olarak kullanılanbu ürün paraben, alkol ve parfüm içermiyor, %100 doğal olan,Isparta güllerinin suyunu içeriyor. 




Kısacası harika bir etkinlik oldu.. 















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder