2 Nisan 2019 Salı

Merhabalar arkadaşlar. Baharın gelişiyle içimiz de kıpır kıpır olmaya başladı değil mi? Güneşli günler içimize mutluluk veriyor hepimizin...

Bugün sizlere ojelerimi tanıtmak istiyorum. Ben sadece üniversite döneminde sedefli beyaz ve sedefli pembe oje kullanan biri olarak yıllardır alameti farikam KIRMIZI ojelerim:))))) 

Evet kırmızı ojenin kullanımı zor çünkü benim gibi titiz ve el yıkama hastalığı olan ''başak burcu'' olan kişinin aynı zamanda uçları düzgün ojeler ile dolaşması sanıldığından daha da zor oluyor.

Mutfak işlerini çok seviyorum ama ojelerimi de çok seviyorum:)))). Bu nedenle kırmızı ve bordo ojeleri sürdükten sonra mulaka üzerine bir katta top coat sürüyorum.

Top coatlarda golden rose, wetn wild, kalyon, rimmel ve harder nails gibi markaları kullanıyorum. En çok beğendiğim wetn wild markası oldu.

Kırmızı ojenin bir zorluğu da mutfak dolabı, araba ve masalarda vs tırnağın sürttüğü yerlerde iz bırakması:(  Bu izleri de anında ıslak kolonyalı mendil ile müdahale ederek silmeye çalışıyorum.





En sevdiğim ojeler kalın fırçalı olanlar ve hızlı kuruyanlar. Kalın fırçalı olan Golden Rose rich colour serisini herkese tavsiye ederim. Çabuk da çıkmıyor. Aynı şekilde Flormar full color serisi de bu açılardan çok güzel. Flormarın qick dry serisini de çok hızlı kuruduğu hemen sür ve çık yapabildiğim için seviyorum. Gene Golden Rose color expert ve prodigy gel ojelerini de çok seviyor ve kullanıyorum. Rimmel süper jel de sürümü ve kuruması kolay ancak kalıcılığı nispeten az olan bir seri. 
 Herkesin övgüyle bahsettiği Sally Hansen ojeyi ise hemen çıktığı için hiç sevmedim. Keza Deborah Milano 7 days long okelerde vaaddiği gibi 7 gün falan değil çok hızlı çıkıyor:(

Mara Mirror Effect nail polish ojesi kırmızı aynalı oje ise beklediğim kadar güzel bir görüntü vermedi bana .
Benim ojeler hakkında görüşlerim bunlar. Sizler hangi renk ve marka ojeleri seviyorsunuz?
Sevgiler  


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder